Inloggen

Klik hier om in te loggen.

Hulp op afstand

Klik hier om hulp op afstand te krijgen.

Status

Bekijk hier of er storingen bekend zijn.

Welkom bij NEXTacademy

Bij NEXTlegal begrijpen we dat voortdurende scholing en kennisverdieping essentieel zijn voor succes in de juridische praktijk. Daarom hebben we de NEXTacademy opgericht, uw bron voor hoogwaardige trainingen en workshops. Onze academy is ontworpen om juridische professionals te ondersteunen in het optimaliseren van hun vaardigheden en efficiëntie in het gebruik van onze innovatieve software, NEXTmatters en NEXTassyst.

Wat biedt de NEXTacademy

  • Uitgebreide Trainingen

    Of u nu een beginnende gebruiker bent of een gevorderde professional, onze trainingen zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Van basisprincipes tot geavanceerde functionaliteiten, wij zorgen ervoor dat u het meeste uit NEXT haalt.

  • Praktische Workshops

    Onze interactieve workshops zijn gericht op praktische toepassingen en hands-on ervaring. Onder begeleiding van onze deskundige trainers leert u de fijne kneepjes van de software kennen en kunt u deze direct in uw dagelijkse werkzaamheden toepassen.

  • Kennisverdieping en efficiëntie

    Door onze trainingen en workshops te volgen, kunnen medewerkers hun kennis verdiepen en efficiënter werken met NEXT. Dit leidt tot tijdsbesparing en hogere productiviteit in uw juridische praktijk.

Waarom kiezen voor NEXTacademy?

Onze trainers zijn experts in zowel de juridische praktijk als in het gebruik van NEXTmatters en NEXTassyst. Zij begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken krijgt en kunnen u begeleiden bij het vinden van de beste oplossingen.

Onze trainingsprogramma's worden voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en behoeften in de juridische sector. U bent altijd verzekerd van de meest relevante en up-to-date kennis.

Maak uw juridische praktijk efficiënter en effectiever met de hulp van NEXTacademy. Ontdek ons trainingsaanbod en schrijf u vandaag nog in voor onze trainingen en workshops. Met NEXTlegal staat u sterker in uw vakgebied.

Voor meer informatie en inschrijvingen, neem contact met ons op via onderstaande button. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij NEXTacademy!